Kakaolu Top Pasta
Kakaolu Top Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 150 gram margarin
- 2 paket petibör bisküvi
- Yarım su bardağı şeker
- Yarım su bardağı süt
- 2 tatlı kaşığı kakao
- İsteğe bağlı harcın içine kıyılmış ceviz yahut fındık
- İnce çekilmiş hindistan cevizi
Kakaolu Top Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Margarini eritiyoruz.
- Eriyen margarine şeker ve sütü ekliyoruz şeker eriyene kadar denetimli olarak karıştırıyoruz şeker eridikten sonra ocağın altını kapatıyoruz ve ılımasını bekliyoruz.
- Ilımasını beklerken petibör bisküvilileri ne çok büyük ne de un ufak olmayacak halde parçalıyoruz.
- Daha sonra ufaladığımız bisküvilerin üstüne kakaomuzu ekliyoruz ve hafif sıcaklığı gitmiş margarin harcımızı koyup isteğe bağlı ceviz yahut fındığı da ekleyip karıştırıyoruz.
- Karıştırdıktan sonra bir tabağa hindistan cevizini koyup yuvarlak formlar verip hindistan cevizine buluyoruz afiyet olsun.
Kakaolu Top Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






