Kakaolu Top Pasta

Kakaolu Top Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram margarin
  • 2 paket petibör bisküvi
  • Yarım su bardağı şeker
  • Yarım su bardağı süt
  • 2 tatlı kaşığı kakao
  • İsteğe bağlı harcın içine kıyılmış ceviz yahut fındık
  • İnce çekilmiş hindistan cevizi

Kakaolu Top Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Margarini eritiyoruz.
  2. Eriyen margarine şeker ve sütü ekliyoruz şeker eriyene kadar denetimli olarak karıştırıyoruz şeker eridikten sonra ocağın altını kapatıyoruz ve ılımasını bekliyoruz.
  3. Ilımasını beklerken petibör bisküvilileri ne çok büyük ne de un ufak olmayacak halde parçalıyoruz.
  4. Daha sonra ufaladığımız bisküvilerin üstüne kakaomuzu ekliyoruz ve hafif sıcaklığı gitmiş margarin harcımızı koyup isteğe bağlı ceviz yahut fındığı da ekleyip karıştırıyoruz.
  5. Karıştırdıktan sonra bir tabağa hindistan cevizini koyup yuvarlak formlar verip hindistan cevizine buluyoruz afiyet olsun.

Kakaolu Top Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

El Açması Ispanaklı Börek
Beşamel Soslu Fırında Makarna Tarifi
Waffle
Limonlu Bisküvili Pasta (Videolu)
Meyveli Baton Pasta
İtalyan Bolonez Sosu
Hdabla | © 2025 |