Kakaolu Tavuk (Mangal Tadında)

Kakaolu Tavuk (Mangal Tadında) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg tavuk göğsü ya da kanat
  • 1 yemek kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kakao
  • 1 çay kaşığı bal
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 yemek kaşığı barbekü sosu
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • Tuz

İsteğe bağlı:

  • 2-3 adet patates
  • Soğan

Kakaolu Tavuk (Mangal Tadında) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri geniş bir kapta güzelce karıştırın. .
  2. Etleri ya da kanatları bu marine sosuna bulayıp üzerini kapatın. .
  3. En az 3-4 saat buzdolabında dinlendirin.
  4. Bir gece öncesinden hazırlarsanız lezzet daha da derinleşir.
  5. Dilerseniz mangalda, dilerseniz 200 derece evvelden ısıtılmış fırında soğan ve patateslerle birlikte nar üzere kızarana kadar pişirin.

Not: kakao, hem tadıyla hem merakıyla fark yaratır! deneyenler yorumlara gelsin, sonucu görelim.

Kakaolu Tavuk (Mangal Tadında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muhallebili Pasta
Saray Lokumu
Bisküvi Ve Hazır Kekten Spoonful
Bezelye Yemeği
Kaşarlı Kabak Sandal
Pamuk Gibi Poğaça
Hdabla | © 2025 |