Kakaolu, Sade, Muzlu Kek

Kakaolu, Sade, Muzlu Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3 adet muz
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2,5 su bardağı un
  • 1 yemek kaşığı kakao

Kakaolu, Sade, Muzlu Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpalım.
  2. Sonra da sıvı yağı ve sütü ekleyip tekrar çırpalım.
  3. Bu ortada da robottan geçirdiğimiz muzları da içine ek edelim.
  4. Son olarak da unumuzu, kabartma tozunu ve vanilyayı ekleyelim kıvam alana kadar çırpalım.
  5. Kek harcından biraz da bir kaba boşaltalım ve bir kaşık kakao ek ederek karıştıralım.
  6. Harcımızı yağladığımız kabımıza birinci evvel sade harcımızı dökelim ve kakaolu harcımızı da üzerine döküp gezdirelim.
  7. En son olarak da 180 derecede pişirelim. Yumuşacık kekimiz servis etmeye hazır 👌👌afiyet olsun 🌸🌸

Kakaolu, Sade, Muzlu Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Zeytinyağlı Taze Fasülye (Bu Şekilde Pişirin)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Buzluk İçin Karnıyarık Böreği (Videolu)
Kıymalı Patates Oturtma
Pastane Usulü Tuzlu Kurabiyeler
En Güzel Muffin ️
Kıbrıs Tatlısı
Bardak Tatlısı
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet