Kahvaltıya Yumurtalı Ekmek

Kahvaltıya Yumurtalı Ekmek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet bayat ekmek
- 3 adet yumurta
- Tuz
- Sıvı yağ
Kahvaltıya Yumurtalı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bayat ekmeğimizi çok ince çokta kalın olmayacak biçimde dikkatlice dilimleyelim.
- Yumurtaları geniş bir kasede çırparak tuz ek ekleyelim.
- Teflon tavada sıvı yağı 1-2 dakika kızdıralım.
- Ekmeklerin her iki yüzünü yumurtaya bulayalım ve çıkartalım.
- Sırayla yumurtaya buladığımız ekmekleri tavaya alalım ve 1/2 dakika kızartıncaya kadar çevirerek kızartalım.
- Kızaran ekmeklerimizin fazla yağını çekmesi için kağıt havlu serili bir tabağa alalım.Afiyet olsun.
Kahvaltıya Yumurtalı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
