Kahvaltılık Sos (Muhammara)

Kahvaltılık Sos (Muhammara) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet közlenmiş kapya (konserve kullandım)
  • 5 adet etimek
  • 1 çay bardağı ceviz içi
  • 1 çay bardağı zeytinyağ
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber
  • 1 çay kaşığı karabiber

Kahvaltılık Sos (Muhammara) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri robota alıp uygunca homojen olana kadar çekelim.
  2. Kıvam alan mezeyi servis tabağına alıp form verelim.
  3. Arzuya nazaran üzerine zeytinyağ gezdirip cevizle süsleyelim.

Kahvaltılık Sos (Muhammara) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çilek Marmelatı
Fındıklı Şekerpare
Limonisu (Çok Fresh Ve Pratik)
Muzlu Rulo Pasta
Yoğurtlu Pancar Mezesi
Gaziantep Kabak Kavurma
Hdabla | © 2025 |