Kahvaltı Böregi

Kahvaltı Böregi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 su bardağı süt
  • 2 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 kol taze soğan
  • Dereotu
  • Maydanoz
  • 2 silme çay kaşığı tuz

Kahvaltı Böregi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kaba yumurtaları alıp çırpın.
  2. Sütü ekleyin, karıştırın.
  3. Un ve kabartma tozunu da ekleyip karıştırın.
  4. Kaşar peyniri, taze soğan ve tuzu da ek edin tekrar karıştırın.
  5. Tavayı tereyağıyla yağlayın harcı döküp yayın.
  6. Altı biraz kızarınca çevirin öbür tarafını da pişirin.
  7. Kapağı kapalı pişirin içi de hoş pişsin 🙂 Afiyet olsun.

Not tanımı ben ikiye katladım siz 2 kişilik yapmak isterseniz hepsini 1 ölçek yapın 🤝.

Kahvaltı Böregi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Minik Ispanaklı Lorlu Gözleme
Mantar Kokoreç
Jelopene Turşu
San Sebastian Cheesecake
Sebzeli Kaşarlı Köfte
Taco Profiterol
Hdabla | © 2024 |