Kabuska

Kabuska Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg beyaz lahana
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1.5 yemek kaşığı domates salçası
  • Sıcak su
  • Tuz

Kabuska Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle lahanamızı dilimleyip, sirkeli su ve sonrasında duru su ile iyicene yıkıyoruz.
  2. Tenceremize sıvı yağ, 2 diş sarımsağımızı (dilimleyerek) soğanımızı ekleyip kavurduktan sonra salçamızıda ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
  3. Sonrasında lahanalarımızı tenceremize ekleyip biraz daha kavurmaya devam ediyoruz.
  4. En son olarak sıcak su ile tuzumuzuda ekleyip kısık ateşte 5 dakika pişmeye bırakıyoruz.
  5. Lahanalarımızı denetim edip pişme süreci tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatarak yemeğimizi dinlenmeye bırakıyoruz afiyet olsun.

Kabuska Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Vitamin Deposu Sebze Çorbası
Diyet Kahvaltı
Blendırda Çiğ Köfte
Kaşarlı Menemen Tarifi- En Lezzetli Menemen Nasıl Yapılır? (Videolu)
Çay Saati Lezzetli Patates Böreği
Bayat Kekten Enfes Toplar
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet