Kabarmalara Doymayan Poğaça Tarifi
Kabarmalara Doymayan Poğaça Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket yaş maya
- 4 yemek kaşığı şeker
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt ılık
- 1 su bardağı su ılık
- 1 adet yumurta
- 7 su bardağı un
Kabarmalara Doymayan Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yaş maya ılık su ile ılık sütü ve şekeri koyup karıştırın, 10 dk bekletin mayalanması için.
- Daha sonra sıvı yağ, yumurtayı koyup karıştıralım ve daha sonra yavaş yavaş unu ekleyelim.
- Kulak göğsü kıvamında yumuşak bir hamur elde edelim ve 10 dk daha mayalanması için bekletelim.
- Son etapta ise ister içine peynir ister boş koyabilirsiniz .
- Üzerine yumurta sarısı sürüp fırın tepsisine yerleştirin.
- 170 ° pişirelim afiyet olsun.
Kabarmalara Doymayan Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









