Kabaran Pişi

Kabaran Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süt (ılık)
  • 2 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı kuru maya
  • 3,5 su bardağı un

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Kabaran Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kaba süt, tuz ve mayayı ek edip karıştıralım.
  2. Daha sonra yumurtayı ve unu ekleyip yoğuralım.
  3. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edelim. Hamuru yaklaşık bir 30 dk mayalanmaya bırakalım.
  4. Hamuru tezgah üzerinde açıp bardak ile biçim verelim.
  5. Hamuru yağı kızmış tavada pişirelim ve her iki tarafını denetimli bir biçimde kızartalım. Afiyet olsun.

Kabaran Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fincanda Lahana Dolması
Pankek
Yumuşacık Kıymalı Poğaça
Peynirli Poğaça
Sarımsaklı Karnabahar
Tereyağlı Mercimek Çorbası (Soğansız)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet