Kabaklı Mantar Yemeği

Kabaklı Mantar Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk yeşil kabak
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 200 gram mantar
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı acı pul biber
  • 5 tatlı kaşığı susam
  • Tuz

Kabaklı Mantar Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye yağımızı döktükten sonra soğanlarımızı pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
  2. Sonrasında 1 tatlı kaşığı salça ekliyoruz.
  3. Kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
  4. Ardından küp küp doğradığımız mantarları ek edip karıştırıp, kapağı kapatıp 2 dakika bekletiyoruz.
  5. Sonrasında küp küp doğradığımız kabakları ekleyip karıştırıyoruz.
  6. Kapağı kapatıp suyunu çektiriyoruz.
  7. En son baharatları ekleyip kavuruyoruz. Ve yemeğimiz hazır.
  8. Dilerseniz tavukta ekleyebilirsiniz. Ben elimdeki materyale nazaran yaptım. Afiyet olsun. 🌸.

Kabaklı Mantar Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Rulo Mücver
Pastane Usulü Tuzlu Kurabiye
Dubai Cheesecake
Ev Baklavası
Patates Köftesi
Ağlayan Pasta
Hdabla | © 2025 |