Kabaklı Cacık

Kabaklı Cacık Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 büyük uzunluk kabak
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Bir tutam dereotu
  • 1 yemek kaşığı kuru nane
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 6 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • Tuz

Kabaklı Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları rendeliyoruz.
  2. Tavaya zeytinyağını alıp kabakları 5-6 dakika kavuruyoruz.
  3. İnce ince doğranmış dereotunu da kabakların üzerine ekleyip 3-4 dakika daha kavurup ocaktan alıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.
  4. Ayrı bir kapta yoğurtları ve kuru naneyi karıştırdıktan sonra soğumuş olan kabaklar ile karıştırıp servis ediyoruz.

Tadı mükemmel oluyor kesinlikle denemenizi tavsiye ederim 💖.

Kabaklı Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İslim Kebabı
Pofuduk Poğaça
Cevizli Kek
Kaymaklı Kuru İncir Tatlısı
Yoğurtlu Patates
Taneli Kırmızı Mercimek Çorbası
Hdabla | © 2024 |