Kabak Yemeği (Kabağın Ennn Lezzetli Hali)
Kabak Yemeği (Kabağın Ennn Lezzetli Hali) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 büyük kabak
- 2 büyük havuç
- 1 orta uzunluk soğan
- 1 yemek kaşığı pirinç
- Yarım limon
- Dereotu
- 1 diş küçük doğranmış sarımsak
- Nane
- Tuz
- Karabiber
- Zeytinyağı
Kabak Yemeği (Kabağın Ennn Lezzetli Hali) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kabak ve havucu fotoğraftaki üzere soyacak ile dilimleyelim ince ince doğranmış soğanı, sarımsağı ve havucu zeytinyağı koyduğumuz tencereye alıp, biraz kavuralım.
- Daha sonra kabak, pirinç, limon suyu, baharatları ekleyelim üzerine 1 çay bardağı sıcak suyu da ek edip, pişmeye bırakalım.
- Pişince altını kapatalım ve minik minik doğradığımız dereotunu da ekleyip servis edelim. Afiyet olsun.
Kabak Yemeği (Kabağın Ennn Lezzetli Hali) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












