Kabak Ve Yulaflı Omlet

Kabak Ve Yulaflı Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet orta uzunluk rendelenmiş kabak
  • 1 orta uzunluk havuç
  • 3 yemek kaşığı yulaf unu kıvama nazaran ek yaparsınız (ince öğütülmüş yulaf unu kullandım)
  • 3-4 kol dere otu
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yumurta
  • Biraz tuz (isteğe bağlı baharat)

Arası için;

  • İnce dilim kaşar
  • Marul
  • Hindi füme dilimleri

Kabak Ve Yulaflı Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabak ve havucu tıpkı kaba rendeleyip suyunu düzgünce sıkıyoruz, daha sonra öteki materyallerle birleştirip güzelce karıştırıyoruz.
  2. Isıtılmış geniş bir tavaya alıp iki tarafını da yeterlice pişiriyoruz.
  3. Pişirme süreci bitince tercih sizin omlet olarak yada yarım ay biçiminde kesip içine materyal ek ederek tost biçiminde de yiyebilirsiniz.

Kabak Ve Yulaflı Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pasta Tadında Islak Kek
Çilekli Tart Kek
Arabaşı Çorbası
Tiramisu Tarifi (Tart Kalıbında)
Bezelye Yemeği
Kıbrıs Tatlısı
Hdabla | © 2025 |