Kabak Ve Yulaflı Omlet
Kabak Ve Yulaflı Omlet Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet orta uzunluk rendelenmiş kabak
- 1 orta uzunluk havuç
- 3 yemek kaşığı yulaf unu kıvama nazaran ek yaparsınız (ince öğütülmüş yulaf unu kullandım)
- 3-4 kol dere otu
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yumurta
- Biraz tuz (isteğe bağlı baharat)
Arası için;
- İnce dilim kaşar
- Marul
- Hindi füme dilimleri
Kabak Ve Yulaflı Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kabak ve havucu tıpkı kaba rendeleyip suyunu düzgünce sıkıyoruz, daha sonra öteki materyallerle birleştirip güzelce karıştırıyoruz.
- Isıtılmış geniş bir tavaya alıp iki tarafını da yeterlice pişiriyoruz.
- Pişirme süreci bitince tercih sizin omlet olarak yada yarım ay biçiminde kesip içine materyal ek ederek tost biçiminde de yiyebilirsiniz.
Kabak Ve Yulaflı Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













