Kabak Tost
Kabak Tost Tanımı İçin Malzemeler
- 1 orta uzunluk kabak
- 1 çay bardağı yulaf unu ( blenderdan çekilince un hâline geliyor )
- 2 çorba kaşığı labne
- 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı çörek otu
- 1 çay kaşığı susam ( isteğe bağlı baharatlar )
- 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
- 1/2 (yarım) çay kaşığı kırmızı tatlı biber
- 1/4 (çeyrek) çay bardağı kaşar rendesi
Kabak Tost Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kabağı uygunca yıka soymadan rendeleyin.
- Tüm materyalleri derin bir kasede güzelce karıştırın.
- Yağlı kağıdı sıvı yağ spreyle yapışmayacak biçimde yağla tost makinesine yerleştirin.
- Karışımı alta gelen yağlı kağıdın yarısına denk getirerek yayıyoruz denetimli pişiriyoruz.
- Makineyi kapatmadan bir dakika evvel kağıdı çevirip tostu yarısına kaşar rendesi serpip tostun öteki yarısını kapatıp bir dakika o denli pişiriyoruz. Afiyet olsun 🌸.
Kabak Tost Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











