Kabak Tatlısı (Kabak Sevmeyenlere Sevdiren Tarif)

Kabak Tatlısı (Kabak Sevmeyenlere Sevdiren Tarif) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg kabak
  • 1.5 su bardağı şeker

Servis ve süsleme için:

  • Tahin
  • Ceviz kırığı
  • Fındık kırığı

Kabak Tatlısı (Kabak Sevmeyenlere Sevdiren Tarif) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabak tatlımız için birinci olarak kabakları küçük silim dilim istediğimiz biçimde kesiyoruz.
  2. Sonra fırın tepsimize üst üste gelmeyecek biçimde diziyoruz.
  3. Üstüne 1. 5 su bardağı şekerimizi her birine gelecek formda döküyoruz.
  4. Sonra üzerine kare formda kesilmiş yağlı kağıdı koyarak üstünü kapatıyoruz.
  5. Bu halde evvelden ısıtılmış 180 derece fırına alıyoruz.
  6. Fırından fırına pişme müddeti farkedecektir, ben firnimda 40 -45 dakika pişirdim.
  7. Tatlımız pişince servis tabağına alarak üstüne az tahin serpip fındık ve ceviz kırığı serpebiliriz. Ben de o halde servis ettim lakin çekemedim. Afiyett olsun:).

Kabak Tatlısı (Kabak Sevmeyenlere Sevdiren Tarif) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Antep Fıstıklı Tahinli İrmik Helva
Kahvaltı Böregi
Mardin Usulü Kuru Dolma Ve Yaprak Sarma
Cevizli Peynirli Sarıyer Böreği
Ispanaklı Bebek Krep +7
Bulgur Pilavım
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet