Kabak Tatlısı

Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 750 gram kabak
  • 2 su bardağı şeker

Üzeri için;

  • Tahin
  • Ceviz

Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları soyuyoruz kare biçiminde doğruyoruz yıkayıp, tencereye alıyoruz üzerine şekerini ilave edip kapağını kapatıp kaynatıyoruz.
  2. Daha sonra borcam tepsiye boşaltıp, 190° dereceli fırında yumuşayana kadar bırakıyoruz ve tabağa koyup üzerini tahin ve cevizle süslüyoruz.

Afiyet olsun 🙂

Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karidesli Makarna
Domates Çorbası (Kolay)
Ispanaklı Pasta
Kandil Simidi
Nohutlu Çıtır Yufkalı Salata
Fit Tiramisu
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet