Kabak Tatlısı

Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 uzun dilim bal kabağı
  • 9 yemek kaşığı toz şeker
  • Tahin
  • Ceviz

Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 uzun dilim bal kabağını 3 e bölelim üzerlerine 3 er yemek kaşığı toz şeker ekleyelim.
  2. Akşamdan hazırlayıp sabaha kısık ateşte pişirelim.
  3. Eğer suyunu çekip pişmemiş olursa denetimli olarak su ekleyerek pişirelim .
  4. Piştikten sonra 10 dk kadar fırınlayalım.
  5. Daha sonra tahin ve cevizle servis edelim.

Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çiçek Kurabiye
Lokum Gibi Et Sote
Yoğurtlu Tarhana Çorbası
Ev Yapımı Jelibon
Özel Soslu Kırmızı Lahana Salatası
Yeşil Mecirmek Çorbası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet