Kabak Tatlısı

Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 uzun dilim bal kabağı
  • 9 yemek kaşığı toz şeker
  • Tahin
  • Ceviz

Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 uzun dilim bal kabağını 3 e bölelim üzerlerine 3 er yemek kaşığı toz şeker ekleyelim.
  2. Akşamdan hazırlayıp sabaha kısık ateşte pişirelim.
  3. Eğer suyunu çekip pişmemiş olursa denetimli olarak su ekleyerek pişirelim .
  4. Piştikten sonra 10 dk kadar fırınlayalım.
  5. Daha sonra tahin ve cevizle servis edelim.

Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Islak Kurabiye Tarifi
Hellim Peynirli Roka Salatası
El Açması Patlıcanlı Börek
Domatesli Bulgur Pilavı Nefis Ve Besleyici Sofraların Vazgeçilmezi! (Kolay Tarif)
Kolay Kekli Tiramisu (Videolu)
Semiz Otlu Sömelek
Hdabla | © 2025 |