Kabak Tarator

Kabak Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet orta büyüklükte kabak
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı

Sosu için;

  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 diş sarımsak

Kabak Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları rendeleyelim dilerseniz soyup o biçimde rendeleyebilirsiniz. Ben soymadım.
  2. Tavaya yağ döküp rendelenen kabakları ek edelim. Ortada karıştırarak yaklaşık 10-15 dk pişirelim.
  3. Piştikten sonra 10 dk ağzı kapalı kalsın. Sonrasında kapağı açalım ve soğuduktan sonra sos gereçlerini ek edip güzelce karıştırdıktan sonra üzerine pul biberli yağ kızdırıp, döktükten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsuuunn 🌸🫶🏼

Kabak Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Diyet Kahvaltı
Tekirdağ Köftesi
Çilekli Rulo Pasta (Aşk Pastası)
Çocuklar İçin Tosbik Kurabiyeler
Buzluk İçin Börek Tarifi (Videolu)
10 Dakikada Hazırlanan En Lezzetli Sufle Tarifi
Hdabla | © 2025 |