Kabak Sulusu Yemeği

Kabak Sulusu Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane soğan
  • 2 tane domates
  • 3 tane biber
  • 5 tane kabak
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 1 tane knorr bulyon
  • 3 tane sarımsak
  • Tuz
  • Pul biber
  • 3 su bardağı soğuk su

Üzeri için;

  • Sarımsaklı yoğurt

Kabak Sulusu Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce kabakların kabukları soyulup küçük küçük doğruyoruz kenara alıyoruz.
  2. Sonra soğanları, domatesler ve biberleri küçük küçük doğruyoruz.
  3. Ardından tencereye sıvı yağ koyup soğanları kavuruyoruz soğanlar kavulduktan sonra biberler sonrada domates ekleyip kavuruyoruz, sonra su ekleyip salça, toz biber, tuzu ve knorr bulyonu ekliyoruz, üç diş sarımsağın kabuklarını soyup ezip yemeğe katıyoruz,tuzu ve pul biberi ekliyoruz.
  4. Pişmeye bırakıyoruz yaklaşık 30 dakika pişiriyoruz.
  5. Piştikten sonra servis tabağına alıp üzerine sarımsaklı yoğurt dökülür. 🤌😋😘.

Kabak Sulusu Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çikolataya Doyuran Suffle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Browni Tadında Islak Kek
Tahinli Mantarlı Pilav Yatağında Bonfile
Kuymak
Yoğurtlu Havuçlu Kereviz Salatası
Köfteli Patlıcan Sarma
Havuç Tarator
Hdabla | © 2025 |
Not Found
404
Not Found