Kabak Sote

Kabak Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet soğan
  • 1 adet kapya biber
  • 2/3 adet kabak
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber
  • Sıvıyağ

Üzeri için;

  • Bir tutam dereotu (maydanoz da yakışıyor)

Kabak Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları doğrayıp sıvı yağ koyduğumuz tencerede kavurun.
  2. Kavrulan soğanların üzerine kabak ve kapya biberleri de ek edip kavurmaya devam edin.
  3. Kavrulan sebzelerin üzerine salça tuz karabiber ekleyip birkaç dakika daha kavurun.
  4. Yemeğiniz servise hazır üzerine dereotu ile servis edebilirsiniz.Afiyet olsun 🌸.

Kabak Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Annemin Dilimi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Baklava Yufkası İle Börek
Patates Püresi
Kuru Soğan Salatası
Balkabağı Ve Cevizli Tatlı Ekmek
Kedi Dili Pasta
Gerçek Ramazan Pidesi (Fırıncı Pidesi)
Hdabla | © 2025 |