Kabak Sıyırma
Kabak Sıyırma Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet kabak
- 1 adet havuç
- 1 adet küçük uzunluk kuru soğan
- 1 kaç adet üzüm ( kuş üzümü yoktu, ben izmir ve iran üzümü kullandım lakin ikiye böldüm)
- 3 yemek kaşığı kadar zeytinyağı
- 1 diş sarımsak
- Tuz
Kabak Sıyırma Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğanları küçük kıyın ve zeytinyağında kavurun.
- Üzümleri, soyacakla sıyrılarak doğranmış havuçları ve tuzu ek edin, kavurun.
- Kabakları da soyacakla ince ince doğrayıp ek edin ve kapağını kapatıp pişirin. Çok çabuk pişiyor bu yüzden su eklemeyin. Afiyet olsun.
Kabak Sıyırma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






