Kabak Sıyırma

Kabak Sıyırma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kabak
  • 1 adet havuç
  • 1 adet küçük uzunluk kuru soğan
  • 1 kaç adet üzüm ( kuş üzümü yoktu, ben izmir ve iran üzümü kullandım lakin ikiye böldüm)
  • 3 yemek kaşığı kadar zeytinyağı
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz

Kabak Sıyırma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları küçük kıyın ve zeytinyağında kavurun.
  2. Üzümleri, soyacakla sıyrılarak doğranmış havuçları ve tuzu ek edin, kavurun.
  3. Kabakları da soyacakla ince ince doğrayıp ek edin ve kapağını kapatıp pişirin. Çok çabuk pişiyor bu yüzden su eklemeyin. Afiyet olsun.

Kabak Sıyırma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kırmızı Mercimek Köftesi
Pratik Elmalı Kurabiye
Demir Tatlısı
Yuvarlak Borcamda Köstebek Pasta
İçli Börek (Yöresel Tarif)
Et Haşlama
Hdabla | © 2025 |