Kabak Mücver Tarifi

Kabak Mücver Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 tane kabak
  • 1 adet soğan
  • 2 adet yumurta
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Kimyon
  • Tuz
  • Un

Kabak Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları rendeleyip, suyunu sıkıyoruz.
  2. Soğanı rendeleyip, suyunu sıkıyoruz.
  3. Tüm materyalleri bir kapta birleştiriyoruz, karıştırıyoruz fakat ununu kıvamına nazaran ayarlıyoruz.
  4. Kıvam alan harcımızı kızgın yağda kızartıyoruz. Deneyecek olanlara afiyet olsun☺️🌸.

Kabak Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Gırniş ( Sivas Usulü)
Soslu Kurdele Mantı
Az Malzemeli Kaşarlı Simit Poğça (Kabartma Tozlu )
Kabaklı Krep (Videolu)
Fırında Patates Çanağında Sebzeli Misket Köfte
Ispanaklı Rokalı Salata
Hdabla | © 2025 |