Kabak Mücver

Kabak Mücver Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet orta uzunluk kabak
  • 1 büyük havuç
  • 1 büyük soğan
  • 1 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 5 – 6 yemek kaşığı tepeleme un
  • Sıvıyağ

Kabak Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları rendeleyip suyunu sıktım.
  2. İçine havucu ,soğanı rendeleyip yumurta, karabiber, kırmızı toz biberi,tuzunu,koyup karıştırdım.
  3. Daha sonrada ununu ek edip güzelce tekrar karıştırdım.
  4. Ben çok yağda kızartmıyorum.
  5. Az sıvı yağ koyup mücver harcından kaşıkla alıp yaydırdım.
  6. Arkalı önlü kızarttım.
  7. Yoğurt ile servis ettim. Yapanlara yiyenlere afiyet olsun 😋.

Kabak Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hindistan Cevizi Unlu Pancake
Karpuzlu Soda
İçli Köfte
Ispanaklı Peynirli Gnocchi Tarifi (Videolu)
Bezelyeli Tavuk
Soğanları Yumurta
Hdabla | © 2025 |