Kabak Mücver

Kabak Mücver Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kabak
  • 3 adet yumurta
  • 2 -3 kol yeşil soğan
  • Yarım su bardağı un
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • İsteğe nazaran maydanoz ve dereotu

Kabak Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları soyup rendeleyelim. Suyunu yeterlice sıkalım.
  2. Yumurtaları kırıp un karabiber tuz pul biber ekleyip pürüzsüz olana kadar çırpalım.
  3. Yeşil soğanı ekleyip karıştıralım.
  4. Kabakları ekleyip karıştıralım.
  5. Teflon tavaya az ölçüde yağ koyalım.
  6. Isınan yağa birer kaşık mücverleri koyalım.
  7. Çevirerek kızartalım.
  8. İki tarafı kızaran mücverleri alalım.

Afiyet olsun.

Kabak ölçünüz az ise yumurta ölçüsünü azaltarak dengeleyebilirsiniz.

Kabak Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yarmalı Yeşil Mercimek Çorbası
Bamya Tavası
Sütlü Tart
Çi Börek
Çilekli Pasta
Etli Kuru Fasulye
Hdabla | © 2025 |