Kabak Meze
Kabak Meze Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo küçük kara kabak
- 1 adet limon
- 2 diş sarımsak
- Tuz
- Nane
- 1 salkım koruk üzüm
Kabak Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
- Küçük uzunluk kabaklarımızı sıcak suda yaklaşık 15 dakika haşlıyoruz. Denetimli takip edelim. Çok haşlanmasın.
- Kabaklarımız haşlandıktan sonra üzüm koruğumuzu da yaklaşık 2 dakika haşlayalım.
- Limon sarımsak ve tuzla karışımımızı hazırlayalım.
- Haşladığımız kabaklarımızı servis tabağına alıp üzerine hazırladığımız sosu ekleyelim. Salkım biçiminde üzüm koruğumuzu da ekleyelim ve naneyle süsleyelim.
Afiyet olsun. 🌷.
Kabak Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













