Kabak Meze

Kabak Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo küçük kara kabak
  • 1 adet limon
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Nane
  • 1 salkım koruk üzüm

Kabak Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Küçük uzunluk kabaklarımızı sıcak suda yaklaşık 15 dakika haşlıyoruz. Denetimli takip edelim. Çok haşlanmasın.
  2. Kabaklarımız haşlandıktan sonra üzüm koruğumuzu da yaklaşık 2 dakika haşlayalım.
  3. Limon sarımsak ve tuzla karışımımızı hazırlayalım.
  4. Haşladığımız kabaklarımızı servis tabağına alıp üzerine hazırladığımız sosu ekleyelim. Salkım biçiminde üzüm koruğumuzu da ekleyelim ve naneyle süsleyelim.

Afiyet olsun. 🌷.

Kabak Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köy Yufkası Kızartması (Dürüm) Az Malzemeyle Nostaljik Lezzet
Karamel Soslu, Biskivili Latteli Pasta
Ev Yapımı Tereyağlı Tarhana Çorbası
Kadınbudu Köfte (Sırrı İçinde Saklı)
Kinoa Kısırı
İlikli Kemikten Kolojen Yapımı
Hdabla | © 2025 |