Kabak Krep

Kabak Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk kabak
  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı yulaf
  • Tuz
  • İsteğe bağlı baharatlar
  • Maydanoz
  • Dereotu

Kabak Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyaller smoothie makinasında güzelce pürüzsüz kıvama getirilir.
  2. Yapışmaz tavaya az tereyağ yada zeytinyağı sürülerek ince katman halince hazırlanan harç dökülür.
  3. Normal krep yapıyor üzere önlü artlı güzelce pişirilir.

Not; yulaf durdukça katılaşıp suyu içine çekiyor. Birinci etapta krep hamuru çok sıvı olmuşsa biraz bekleyip şayet hala sıvı ise az daha yulaf ekleyin. Şayet yulaflarınız büyük taneli ve harç çok katı kıvam olmuşsa süt yoğurt su ile kıvam verebilirsiniz.

Kabak Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Domates Çorbası
Baharatlı Baby Patates
Profiterol Tarifi
Tahinli Kurabiye
Tarçınlı Cevizli Anne Keki
Cookie
Hdabla | © 2025 |