Kabak Kavurması

Kabak Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 5-6 adet kabak
  • 2 orta uzunluk soğan
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1  tatlı kaşığı tatlı toz biber
  • Yarım demet dereotu
  • Tuz

Kabak Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları küp küp doğrayalım.
  2. Kabaklar soyulur yıkanır.
  3. Ortadan 4 e bölüp küçük küçük doğranır.
  4. Dereotu yıkanır küçük küçük doğranır.
  5. Teflon tavaya sıvı yağ yahut tereyağ koyulur.
  6. Küp küp doğradığımız soğanları ekleyip kavuralım.
  7. Salça koyup biraz daha kavrulur.
  8. Kabaklar eklenir tatlı toz biber ek edilir.
  9. Tuz atılır. Kabakların pişmesine yakın dereotu eklenir.
  10. Pişinceye kadar kısık ateşte karıştırarak kavrulur.
  11. Üzerine sade yoğurtla, sarımsaklı yoğurtla ya da sade olarak yiyebilirsiniz.Afiyet olsun.

Kabak Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Karnabahar
Kereviz Dolması
Köfte Hamburger
Sakız Gibi Keşkek
Haşhaşlı Revani
Sufle
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet