Kabak- Havuç Yoğurtlu Meze

Kabak- Havuç Yoğurtlu Meze Tanımı İçin Malzemeler
- 1 tane kabak
- 1 tane havuç
- Küçük bir kase haşlanmış nohut
- Dereotu
- 1 kase yoğurt
Kabak- Havuç Yoğurtlu Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kabak ve havucu rendeleyelim.
- Yoğurt ile birleştirip, tuzunu ek edelim.
- Tavaya yağ, tuz, toz biber, karabiber koyup karıştıralım.
- İçine nohutları ek edelim biraz yağda çevirelim.
- Havuç ve kabak yoğurtlusunu sunum için tabağa alalım.
- Üzerine hazırladığımız nohudu soğuduktan sonra koyup en son dereotu serpelim. Servise hazır afiyet olsun. Diyetlerde de tüketilebilir.
Kabak- Havuç Yoğurtlu Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


