Kabak Cips

Kabak Cips Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kabak

Sosu için;

  • 1 adet yumurta
  • 1 şişe maden suyu
  • 1,5 çay bardağı un
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı tozbiber

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Kabak Cips Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları yuvarlak formda doğrayalım, yaptığımız sosa bulayıp, kızgın yağda artlı önlü kızartalım. İşte bu kadar! 😋👌🏻😊.

Kabak Cips Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pizza Poğaça
Bu Yazın Favorisi Affogato (Videolu)
Antep Usulü Lahmacun (Taş Fırında)
Portakallı Sütlü Pasta
Sıvı Yağlı Nefis Kurabiye
Taze Fasulye (Patatesli Taze Fasulye)
Hdabla | © 2025 |