Kabak Buğulama

Kabak Buğulama Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kabak
  • 3 adet domates
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı zeytin yağı
  • Tuz

Kabak Buğulama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Domatesleri soyup daha sonra halka halka dilimleyelim ve bir tavanın altına hem sıvı yağ hem de zeytinyağı döküp üzerine domatesleri dizelim.
  2. Diğer taraftan kabakları yuvarlak dilimleyelim halka halka olacak biçimde ve kabakları da domateslerin üzerine yerleştirelim dizelim.
  3. Daha doğrusu üzerine tuzu serpip kapağını kapatalım ve ocağın derecesini en kısık dereceye getirelim, bu formda yaklaşık olarak 40 dakika boyunca pişiyor, kendi halinde deneyecek olanlar afiyet olsun💐.

Kabak Buğulama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Kek
Karnıyarık (Tavuk Kıymalı)
Yumurtalı Patlıcan Biber Kızartması
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Kabak Mücver
Karpakta Pasta
Nokul
Hdabla | © 2025 |