Izgarada Kebap

Izgarada Kebap Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5kg tavuk eti
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 1 yemek kaşığı kekik
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı yoğurt

Izgarada Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Etlerimizi doğruyoruz istediğimiz biçimi vererek, akabinde etimizi yıkayıp tuzladıktan sonra gereçleri ekliyoruz.
  2. Son olarak yoğurtu ekleyip 10 dakika dinlenmeye alıyoruz.
  3. Ardından ızgara da pişiriyoruz.

Izgarada Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Yaprak Sarması
Tuzlu Kurabiye
Nohut Tava
Fırında Kurtarıcı Garnitür (Et, Balık, Tavuk Yanına)
Bahar Pilavı (Enginarlı)
Ispanaklı Peynirli Kiş
Hdabla | © 2025 |