Izgara Tadında Fırın Kanat

Izgara Tadında Fırın Kanat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket tavuk kanat
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı yoğurt
  • Yarım soğan ( rendelenmiş)
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 diş büyük sarımsak
  • Tuz
  • Kırmızı toz biber
  • Pul biber
  • Kimyon
  • Kekik
  • Karabiber

Izgara Tadında Fırın Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kanatlar hariç tüm materyalleri bir kapta güzelce karıştırıyoruz.
  2. Üzerini çizdiğimiz kanatları derisiyle birlikte harç ile birleştiriyoruz.
  3. En az 1 saat marinasyonda dinlendikten sonra tepsiye yayıp 200 derecede 20-25 dk fanlı formda her yeri kızarana kadar fırında pişiriyoruz.
  4. Her tarafı uygunca kızardıktan sonra servise hazır. Afiyet olsun.

Izgara Tadında Fırın Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çilek Reçeli
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Deniz Börülcesi (Yıldızlı Lezzet)
Salatalık Sandal
Unlu İrmik Helvası (Krem Kıvamında)
Kakaolu Kurabiye Tarifim
Sömelek Köfte
Sandviç Ekmeği (Pastane Ekmeği)
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet