Izgara Tadında Fırın Kanat

Izgara Tadında Fırın Kanat Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket tavuk kanat
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı yoğurt
- Yarım soğan ( rendelenmiş)
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 diş büyük sarımsak
- Tuz
- Kırmızı toz biber
- Pul biber
- Kimyon
- Kekik
- Karabiber
Izgara Tadında Fırın Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kanatlar hariç tüm materyalleri bir kapta güzelce karıştırıyoruz.
- Üzerini çizdiğimiz kanatları derisiyle birlikte harç ile birleştiriyoruz.
- En az 1 saat marinasyonda dinlendikten sonra tepsiye yayıp 200 derecede 20-25 dk fanlı formda her yeri kızarana kadar fırında pişiriyoruz.
- Her tarafı uygunca kızardıktan sonra servise hazır. Afiyet olsun.
Izgara Tadında Fırın Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





