İtalyan Salatası

İtalyan Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı haşlanmış bezelye
  • 1 su bardağı haşlanmış küp küp doğranmış havuç
  • 1 su bardağı haşlanmış küp küp doğranmış patates
  • 1 paket salam (julyen doğrayın)
  • Tuz
  • 2 çorba kaşığı mayonez

İtalyan Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri doğrayın, başka ayrı haşlayın.
  2. Soğuduktan sonra karıştırma kabını hepsini alın ve karıştırın.
  3. Mayonez ve süzme yoğurt ile karıştırın. Efsane bir lezzet oluyor.

İtalyan Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pizza Poğaça
Patates Püresi Üstüne Soslu Köfte (Sevgililer Günü Menüsü)
Tavuk Ve Hindi Eti İçin Marinasyon Tarifleri
Pirpirin Aşı Çorbası (Semiz Otu)
Orman Kebabı
Cocopops Tiramisu
Hdabla | © 2025 |