İstridye Mantarı

İstridye Mantarı Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg istridye mantarı
  • 2-3 diş sarımsak
  • 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
  • Yarım limonun suyu
  • Bir tutam maydanoz

İstridye Mantarı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarları yıkıyoruz bir kağıt havlu ile kuruluyoruz, gelişi hoş iri modüllere kesiyoruz sıcak tavaya alıyoruz suyunu salıp çekene kadar kavuruyoruz.
  2. Zeytinyağını tereyağı ve ince kıyılmış sarımsağı ek ediyoruz tuz serpiştirip 5 dakika daha kavuruyoruz ve altını kapatıyoruz.
  3. Maydonozu serpiştiriyoruz limonu üzerine sıkıyoruz afiyet olsun.

İstridye Mantarı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Diyet Kabak Tost
Özel Tarif Biber Dolması
İslim Kebabı
Renkli Ve Lezzetli Pancarlı Cevizli Mısırlı Roka Salatası Tarifi! (Videolu)
Browni Kurabiye (Videolu)
Fırında Soslu Patates Kızartması
Hdabla | © 2025 |