İstridye Kavurma

İstridye Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket istiridye mantarı
  • 3 adet çarliston biber
  • 2 adet kapya biber
  • 1 adet soğan
  • 2 adet domates
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 3 diş sarımsak (ezilmiş)
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber

İstridye Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarlarınızı temizlemekle işe başlayın. Yıkamanızı önermiyorum peçeteyle silebilirsiniz. Jülyen formunda uzun uzun doğrayın.
  2. Tüm biber ve soğanıda jülyen halinde doğrayıp kenara koyun.
  3. Domatesleri küp küp doğrayın. Ben kabuklarınıda soyuyorum. Sarımsakları ezin.
  4. Tavaya yağlarınızı koyup soğan ve sarımsaklarınızı ekleyin pembeleştirin.
  5. Biberleride ekleyip soteleyin.
  6. Birazcık salça ekleyin.
  7. Mantarları ekleyin.
  8. Suyunu salıp yine çekene kadar kavurun.
  9. Domatesleride ekleyin.
  10. Pişmeye bırakın.
  11. En son baharatları ve tuzunu ekleyip pişirin.

İstridye Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muzlu Kakaolu Kek
Arnavut Böreği (Bayılacağınız Bir Lezzet)
Ağızda Dağılan Kıyır Kıyır Elmalı Kurabiye
Mayasız Pişi
Anne Kısırı
Limon Tatlısı Tarifi
Hdabla | © 2025 |