İstiridye Mantarı
İstiridye Mantarı Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kg istiridye mantarı
- 3 yemek kaşığı tereyağ
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 diş sarımsak
- Yarım çay kaşığı karabiber
- Yarım çay kaşığı kajun baharatı(arzuya bağlı)
- Yarım çay kaşığı pul biber
- Yarım çay kaşığı tuz
İstiridye Mantarı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Mantarları nemli bir bez ile güzelce silelim.
- Yıkamayın yağı eritip içine ezilmiş sarımsak atalım mantarları dizelim.
- 1 çay bardağı su ek edip altını açalım.
- Mantar suyunu salıp çekinceye kadar pişirelim.
- Baharatları ek edip kızarana kadar alt üst çevirerek pişirelim afiyet olsun.
İstiridye Mantarı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








