Ispanaklı Yeşil Poğaça

Ispanaklı Yeşil Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram un (4 su bardağı)
  • 150 gram ıspanak püresi (3 yemek kaşığı)
  • 10 gram yaş maya
  • 1 adet yumurta (sarısını üzerine sürmek için ayır kenara)
  • 250 gram tereyağ (oda sıcaklığında lakin çokta kendini bırakmış olmasın)
  • 50 gram yoğurt (1 yemek kaşığı)
  • 25 gram toz şeker (1.5 yemek kaşığı)
  • 14 gram tuz (1 dolu tatlı kaşığı, ince tuz kullananlar 1,5 tatlı kaşığı kullansın)

Ispanaklı Yeşil Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri yoğurma kabında güzelce yoğuralım, yumuşak bir kıvam olacak.
  2. Daha sonrasında fotoğrafta görüldüğü üzere bezeler yapıp içlerine labne sıkıp katlayıp kesiyoruz, yumurta sarısı sürüp ve susam döküyoruz.
  3. 170 derecede 15 dakika pişiriyoruz çok pişirmeyelim ki yeşil rengini kaybetmesin 🙂

Ispanaklı Yeşil Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bal Kabaklı Un Helvası
Çıtır Çıtır Burma Baklava En Kolay Ve Pratik Tarif
Patatesli Börek (El Açması Mı ? Dedirten Cinsten)
Bebeklere Balkabağı
Soğanlı Salatalık Salatası
Waffle
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet