Ispanaklı Köstebek Pasta

Ispanaklı Köstebek Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 su bardağı un
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 su bardağı ıspanak püresi ( yalnızca yaprağı)

Kreması için;

  • 1 paket hazır pasta kreması
  • Damla çikolata
  • Muz

Üstüne;

  • Çilek

Ispanaklı Köstebek Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri kabımıza alalım ve yaklaşık 5 dk çırpalım.
  2. Ispanakların yalnızca yapraklarını robottan çekerek püre haline getirelim.
  3. Daha sonra ıspanak püresini ve sıvı yağı ekleyip spatulayla karıştıralım.
  4. En son unu ,vanilyayı ve kabartma tozunu eleyerek karışıma ekleyelim.
  5. Spatula yardımıyla hamurumuzu söndürmeden karıştırıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine boşaltalım.
  6. 170* fırında yaklaşık 15 dk pişirelim. Kürdan testini unutmayın.
  7. Kremayı tanımına nazaran hazırlayın.
  8. Pişen keki istediğiniz bardak boyutunda kalıp çıkartın.
  9. Üzerine krema bir dilim muz ve damla çikokata ekleyin.
  10. Tepside kalan kek kesimlerini robottan geçirip pastalarınızın üstüne sıvayın.
  11. Çilek yada elinizde hangi meyve varsa onunla süsleyin ve dilediğiniz halde servis yapabilirsiniz.

Ispanaklı Köstebek Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mahlepli Tuzlu Kurabiye
Patates Kızartması (Çıtır Çıtır)
Pişmaniye Kurabiye
Sütlü Un Helvası
Kuru Üzümlü Sultani Kurabiye
Hindistan Cevizli Islak Kek
Hdabla | © 2025 |