Ispanak Yemeği

Ispanak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 demet ıspanak
  • Yarım su bardağı pirinç
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 adet soğan
  • Sıvıyağ
  • Tuz
  • 4 su bardağı su

Ispanak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ispanakları güzelce tekraren yıkayıp kesiyoruz. Soğanı yemeklik doğrayıp, kavurun. Akabinde salçasını ekleyin.
  2. Salçada biraz kavrulduktan sonra ıspanakları ekleyin.
  3. Harmanladıktan sonra üstüne geçecek kadar su koyup, en fazla yarım saat kadar pişirin.

Ispanak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Turşu Nasıl Kurulur? En Pratik Yöntem (Videolu)
Hakiki Peynir Yapımı
Muhlama
Pofuduk Patatesli Mayalı Poğaça
Kıymalı Pişi
Asma Yapraklı Pilav
Hdabla | © 2025 |