Islak Kurabiye (Şerbeti Kaynatılmıyor)

Islak Kurabiye (Şerbeti Kaynatılmıyor) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 adet kabartma tozu
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 250 gram oda sıcaklığında tereyağı ya da margarin
  • 1 su bardağı toz şeker

Şerbeti için;

  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 su bardağı su

Bulamak için;

  • Hindistan cevizi

Islak Kurabiye (Şerbeti Kaynatılmıyor) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün materyalleri katarak yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
  2. Cevizden biraz daha küçük modülleri kopararak yağlı kağıt serdiğimiz tepsimize diziyoruz.
  3. Önceden ısıttığımız 170 derecelik fırında yaklaşık 25 ila 30 dakika ortası denetimli bir formda pişiriyoruz.
  4. Kurabiyeler pişerken biz şerbetimizi ayarlıyoruz, bir kaseye şeker ve suyu alıp şeker eriyinceye kadar karıştırıyoruz .
  5. Kurabiyelerimiz piştikten sonra çabucak fırından çıkartıp sıcaklığı geçmeden çabucak şerbete atıyoruz.
  6. Çatal yardımıyla şerbeti emmesini sağlıyoruz, yaklaşık on saniye kadar tuttuktan sonra hindistan cevizimizde bulayıp servise hazır hale getiriyoruz,afiyet olsun.

Islak Kurabiye (Şerbeti Kaynatılmıyor) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fıstık Ezmeli Çiçek Kurabiye
Patatesli Harika Kahvaltı
Muzlu Fit Kek – Banana Bread
Kocaman Kabaran Tarçınlı Meyveli Ve Cevizli Kek
Tavuklu Şehriye Salatası
Kalp Pasta
Hdabla | © 2025 |