Isırgan Otu Çorbası
Isırgan Otu Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım bağ ısırgan otu
- 2 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay bardağı süt
- 1 litre su
- Tuz
- Karabiber
- Nane
Isırgan Otu Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Isırgan otlarını bir bardak suda 5 dk haşlayalım.
- Suyu ile birlikte el blenderından çekelim.
- İki kaşık unu 2 yemek kaşığı tereyağında kavuralım süt ile açalım, daha sonra 4 bardak sıcak su koyalım kaynatalım içerisine tuz karabiber ekleyelim.
- Çektiğimiz ısırgan otlarınıda ekleyelim bir iki dakika daha kaynatalım.
- Servis için üzerine tereyağında nane kavurup dökelim.
- Servise hazır.Afiyet olsun.
Isırgan Otu Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








