Isırgan Otu Çorbası

Isırgan Otu Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo ısırgan otu
  • 1,5 su bardağı mısır unu
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 3- 4 diş sarımsak
  • Tuz
  • Su

Isırgan Otu Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Isırgan otlarını ayıklayıp haşlıyoruz.
  2. Yumuşayan haşlanmış ısırgan otunun suyunu süzüp blenderdan geçirip çorba yapacağımız tencereye alıyoruz ve kaynamaya bırakıyoruz.
  3. Yavaş yavaş ununu ekleyerek istediğimiz kıvama gelinceye kadar su ekliyoruz.
  4. Ardından sarımsakları dövüp çorbaya ekliyoruz ve tuzunu da ekleyip kaynatıyoruz.
  5. Pişmesine yakın tereyağını eritip ekleyip bir tık daha kaynatıp sıcak formda servis edebiliriz.

Afiyet olsun. 🙂

Isırgan Otu Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Etli Nohut Yemeği
Sevgililer Günü Tatlısı
Antep Fıstıklı Petibör Pasta
Meyve Püresi (+6ay)
Döner Ekmeği
Bebekler İçin Kayısılı Ara Öğün
Hdabla | © 2024 |