Isırgan Otu Çorbası

Isırgan Otu Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo ısırgan otu
- 1,5 su bardağı mısır unu
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 3- 4 diş sarımsak
- Tuz
- Su
Isırgan Otu Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Isırgan otlarını ayıklayıp haşlıyoruz.
- Yumuşayan haşlanmış ısırgan otunun suyunu süzüp blenderdan geçirip çorba yapacağımız tencereye alıyoruz ve kaynamaya bırakıyoruz.
- Yavaş yavaş ununu ekleyerek istediğimiz kıvama gelinceye kadar su ekliyoruz.
- Ardından sarımsakları dövüp çorbaya ekliyoruz ve tuzunu da ekleyip kaynatıyoruz.
- Pişmesine yakın tereyağını eritip ekleyip bir tık daha kaynatıp sıcak formda servis edebiliriz.
Afiyet olsun. 🙂
Isırgan Otu Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
