İrmikli Hindistan Cevizi Topları

İrmikli Hindistan Cevizi Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı irmik
  • 1 paket vanilin

Bulamak için:

  • Hindistan cevizi

İçine:

  • Fındık
  • Badem ya da çikolata kesimi (isteğe bağlı)

İrmikli Hindistan Cevizi Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Küçük bir tencereye süt, şeker ve irmiği koyun.
  2. Orta ateşte daima karıştırarak yoğunlaşana kadar pişirin.
  3. Kaynamaya başlayıp muhallebi kıvamına gelince ocaktan alın ve vanilini ekleyin.
  4. Soğumaya bırak (elinle yuvarlanacak kıvama gelmesi için oda sıcaklığında beklet).
  5. Soğuyunca elini hafif ıslatarak küçük toplar yapın.
  6. Topları hindistan cevizine bulayıp servis tabağına dizin.
  7. İsterseniz içine fındık, badem ya da çikolata koyarak sürprizli yapabilirsiniz.

İrmikli Hindistan Cevizi Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Erişte Salatası
Ağlayan Pasta
En Basitinden Profiterol
Soslu Tavuk
Karamelli Tirileçe
Pizza
Hdabla | © 2025 |