İrmik Tatlısı

İrmik Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 lt süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı irmik
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağ

Ganaj için;

  • 1 paket krema
  • 2 paket çikolata

İrmik Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muhallebi gereçleri tereyağ hariç tencereye alıp ağırlaşıp kabarcıklar çıkana kadar pişirelim. Tereyağını ekleyip güzelce karıştırıp ocaktan alalım. Orta uzunluk borcama yayalım.
  2. Ganaj için; tavaya kremayı alalım. Kenarlarından kabarcık çıkana kadar kremayı ısıtıp çikolataları ekleyip karıştıralım. İrmiğin üzerine yayalım.
  3. Buz dolabında soğuduktan sonra dilimleyip servis edelim. Afiyet olsun.

İrmik Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bebek Danonesi
Yufkadan Çıtır Mantı (Patatesli)
Leziz Hindistan Cevizi Topları
Bahar Pilavı
Böğürtlen, Ahududu Ve Damla Çikolatalı Muffin
Bebek Ayran Çorbası
Hdabla | © 2025 |