İpeksi Kıvamıyla Kış Kabağı Çorbası

İpeksi Kıvamıyla Kış Kabağı Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 2 küçük diş sarımsak
- 2 kapya biber
- 300 gram kadar kabak
- 1 adet havuç
- 1’er çay kaşığı karabiber
- Tuz
- Zerdeçal
- 1 paket krema yahut 1 su bardağı süt
- 1 litre kadar sıcak su
- Sıvıyağ
İpeksi Kıvamıyla Kış Kabağı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tencereye sıvı yağı koyup üzerine sarımsak ve havucu rendeleyip ek edin.
- Onlar kavrulurken biberi ve kabakları doğrayıp kavurmaya devam edin.
- Kabağı soyup doğrayın ve kavrulan sebzelerin üzerine ekleyin ve biraz kavurun.
- Kavrulan sebzelerin üzerine sıcak su ve baharatları ekleyin.
- Kabaklar yumuşayıncaya kadar kaynatın.
- Kaynayan çorbayı blender edip altını kapatın ve tercihinize nazaran krema yahut sütü ek edin.
- Ben krema kullandım.Afiyet olsun 🌸🌸.
İpeksi Kıvamıyla Kış Kabağı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





