İncir Reçelli Kurabiye

İncir Reçelli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 su bardağı un
  • Yarım çay bardağından bir parmak fazla toz şeker
  • Oda ısısında erimiş 250 gram margarin
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 çay kaşığı tarçın
  • 1 avuç dolusu ezilmiş fındık

İçine;

  • İncir reçeli

İncir Reçelli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri kaba alıp yoğuralım ,ele yapışmayan hamur elde edelim.
  2. Yağlı kâğıda hamuru koyalım üstüne bir yağlı kağıt daha koyup oklavayla açalım ikiye ortadan keselim ,yarısına incir reçeli dökelim katlayalım keselim.
  3. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine kurabiyeleri dizelim, 180 derecede 20 dk denetimli pişirelim en son pudra şekeri ile süsleyebilirsiniz 🥰.

İncir Reçelli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğanlı Yumurta (Soğanlama)
Kırmızı Mercimekli Ekmek
Pancarlı Keçi Peynirli Tereyağı
Böğürtlenli Porsiyonluk Cheescake
Sütlü, Havuçlu, Patates Çorbası (Yumuşak İçim Hafif Çok Lezzetli)
Lokanta Usulü Acılı Ezme ️
Hdabla | © 2025 |