İçi Dolu Omlet

İçi Dolu Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı ince yulaf
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yumurta
  • Tuz
  • Maydanoz

Arasına:

  • Kaşar peynir
  • Biber (dilediğiniz üzere doldurun)

İçi Dolu Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Harcımız için yumurta, yulaf, yoğurt ve baharatları karıştırıp az yağla ısıttığımız tavamıza dökelim.
  2. Altını pişirip aksi çevirince üstüne kaşar peyniri ve dilediğimiz öteki materyalleri koyup ikiye katlayalım .
  3. Tavanın kapağı kapalı halde 2 dk daha peynirin erimesi için kısık ateşte pişirelim 🙏🏻.

İçi Dolu Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolata Soslu Kedi Dilli Pasta
Semiz Otu Salatası
Tek Kişilik Akışkan Sufle
Dubai Çikolatadı
Dereotlu Puf Puf Pişi
Erzincan Tulum Peynirli Akdeniz Salatası
Hdabla | © 2024 |