İç Midyeli Pilav
İç Midyeli Pilav Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gr iç midye
- 2 adet soğan
- 2 bardak pirinç
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 3 bardak sıcak su
- 2 çay kaşığı yenibahar
- 1 çay kaşığı karabiber
- Tuz
İç Midyeli Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yemeklik doğranan soğanları yağda kavuralım.
- Ardından suda bekletip çözdürdüğümüz midyeleri ekleyip, kavurmaya devam edelim.
- 10 dk kavurduktan sonra baharatları ve pirinci ekleyip, suyunu verelim. Kaynadıktan sonra altını kısalım.
- Suyunu çektikten sonra biraz dinlendirelim. Pilavımız hazır. Afiyet olsun.
İç Midyeli Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








