İç Midyeli Pilav

İç Midyeli Pilav Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gr iç midye
  • 2 adet soğan
  • 2 bardak pirinç
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 3 bardak sıcak su
  • 2 çay kaşığı yenibahar
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz

İç Midyeli Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yemeklik doğranan soğanları yağda kavuralım.
  2. Ardından suda bekletip çözdürdüğümüz midyeleri ekleyip, kavurmaya devam edelim.
  3. 10 dk kavurduktan sonra baharatları ve pirinci ekleyip, suyunu verelim. Kaynadıktan sonra altını kısalım.
  4. Suyunu çektikten sonra biraz dinlendirelim. Pilavımız hazır. Afiyet olsun.

İç Midyeli Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Peynirli Açma (Çok Lezzetli Ve Pratik)
Pişmeyen Cheesecake Tarifi (Videolu)
Yalancı Beyti
Ebruli Kek
Pratik Pare (Şeker Parenin En Kolayı)
Mozaik Kek
Hdabla | © 2025 |