Hurmalı Bebek Maması (6+ Ay)

Hurmalı Bebek Maması (6+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 8 adet hurma
  • 3 tatlı kaşığı pirinç unu ya da suyla pişirilen bebek muhallebisi
  • Su

Hurmalı Bebek Maması (6+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 8 adet hurması küçük küçük doğrayıp bir tencerede üstünü geçecek kadar su ekleyip haşlayın.
  2. Hurmalar yumuşayınca süzüp 3 tatlı kaşığı pirinç unu ya da bebek muhallebisinin içine ekleyin.
  3. Yeterli ölçüde su ekleyip hurmalar ile birlikte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
  4. Bir blender kabına alarak muhallebiyi blenderdan geçirin.
  5. Bir tabağa alıp soğuyunca yedirebilirsiniz. Afiyet olsun.

Hurmalı Bebek Maması (6+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pankek
Bisküvili Dondurma (Hazır Lezzetinde)
Kabarmalara Doymayan Poğaça Tarifi
Çikolatalı Parçalı Kek
Elma Şekilli Kurabiye Tarifi (Videolu)
Efsane Bisküvili Pasta Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |