Humus

Humus Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı haşlanmış nohut
  • Yarım çay bardağı tahin
  • 1 adet limon
  • 3 adet sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • Yarım çar bardağı su(kendi istediğiniz kıvama göre)
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı

Üzeri için;

  • 2 yemek kaşığı kırmızı biber
  • Sumak
  • İsteğe nazaran pulbiber

Humus Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Haşlanmış kabukları alınmış nohutları robota koyuyoruz.
  2. İçine başka gereçleri de koyup uygunca geçirelim.
  3. Kıvam çok katı hayli suyu ve zeytinyağını ekliyoruz.
  4. Hazır olan humusumuzu tabağa alıp üzerine yağımızı gezdiriyoruz. Afiyet olsun🫰.

Humus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Mercimekli Poğaça
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kakaolu Kekimm
İkramlık Kurabiye Her Zaman Hazırımda (30 Adetli Kahve Yanı) (Buzlukta Da Bekler)
Enginar
Sac Tava
Mantar Kokoreç
Milföy Baklava
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet